-SANNE-  Wildwood Flower's Living Doll
(dochter van Joa Jolita de Casa Wolveson, 4 maanden)
 


NIEUWS:

 
     
     
  Donderdag 27 september hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve, grote vriend Thiago - Santiago Solari de Casa Wolveson (geb. 08-03-2006). Nadat hij al een tijdje wat vage klachten had, werd er na uitgebreid onderzoek een maand geleden Lymfklierkanker geconstateerd. Helaas ging hij snel achteruit en hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen hem te laten gaan. Het was een geweldige hond: heel lief, rustig en aanhankelijk. We missen hem ontzettend.  
     
  Op 1 juli zijn bij kennel Wildwood Flower's 4 pups geboren van Scarlett (Wildwood Flower's Gone With The Wind) en onze Veron.  Het zijn twee reutjes en twee teefjes. Een aantal dagen eerder, op 25 juni, werden in de zelfde kennel de pups van Joa Jolita de Casa Wolveson  (White Coastal Black Baron x Ch. Aureola Amora de Casa Wolveson)  geboren, ook twee sable reutjes en twee sable teefjes. Vader van deze pups is Blue Witch Jimmy Mack.  
 
 
  Op 10 mei zijn wij naar de Joe kat Show in Arnhem geweest met Dorris, Zinzi en Laura. Dorris kreeg een uitmuntend in de openklasse, Zinzi behaalde een 2e plaats met uitmuntend in dezelfde klasse en Laura werd eerste in de Veteranenklasse, werd reserve beste Teef (res. CAC) en later in de ere-ring werd ze verkozen tot 2e Beste Veteraan van de Show.
 
 
 
 
 

Veron - CH. Little Ytsud of Queensland
 

 
  22 April zijn er in Denemarken bij kennel Sheltiedream 6 pups geboren van Veron en Sesse, helaas heeft 1 pupje het niet gered. Er zijn nu nog vier teefjes en 1 reutje.  
     
  Zaterdag 21 april waren wij met Laura en Dorris op de Clubmatch in Hardenberg. Dorris kreeg de kwalificatie Uitmuntend (was helaas de enige in de open klasse) en Laura behaalde in de veteranenklasse een Uitmuntend, Beste Teef en BOB (KM Ineke Fritz). Later in de ere-ring behaalde ze in de groep een tweede plaats (KM J. Ebels).  
     
  Bij kennel Little But Brave zijn op 2 februari 2018 drie pups geboren: twee teefjes en 1 reutje. Ouders zijn Phlox (Little But Brave Keep Surprising Me) en onze Veron  
     
  15 januari 2018: Jia (Joi Jolita de Casa Wolveson) is voor heuponderzoek geweest en wij zijn heel blij met de mooie uitslag HD-A  
   
 
     
  Vandaag 5 oktober 2017, bereikte ons het droeve nieuws dat *Figo* (Maserati Shamal de Casa Wolveson)  is ingeslapen. Figo zou 17 december 10 jaar zijn geworden. Hij was een zoon van Wendisle Kris Kringle & Bonita Dolores de Casa Wolveson. Wij wensen fam. Willkens heel veel sterkte!  
     
  In kennel Qua Vadis Pride zijn op 10 juli 2017 vier pups geboren van Veron en Wish (Your Wish from Marmorea's Shelter) Het zijn 2 reutjes en twee teefjes.  
     
  Dorris behaalde een 2 Uitmuntend in de jeugdklas op de clubmatch in Hoogeveen. Keurmeester: Dhr. J. Ebels  
     
  Onlangs heupfoto's laten maken van Dorris en inmiddels de uitslag van de Raad van Beheer binnengekregen, waar we heel blij mee zijn: Uitslag HD-A (vrij)