Joiá - Joiá Jolita de Casa Wolveson 11 maanden
(White Coastal Black Baron x Aureola Amora de Casa Wolveson)
 


NIEUWS:

 
     
     
  Vandaag 5 oktober 2017, bereikte ons het droeve nieuws dat *Figo* (Maserati Shamal de Casa Wolveson)  is ingeslapen. Figo zou 17 december 10 jaar zijn geworden. Hij was een zoon van Wendisle Kris Kringle & Bonita Dolores de Casa Wolveson. Wij wensen fam. Willkens heel veel sterkte!  
     
  In kennel Qua Vadis Pride zijn op 10 juli 2017 vier pups geboren van Veron en Wish (Your Wish from Marmorea's Shelter) Het zijn 2 reutjes en twee teefjes.  
     
  Dorris behaalde een 2 Uitmuntend in de jeugdklas op de clubmatch in Hoogeveen. Keurmeester: Dhr. J. Ebels  
     
  Onlangs heupfoto's laten maken van Dorris en inmiddels de uitslag van de Raad van Beheer binnengekregen, waar we heel blij mee zijn: Uitslag HD-A (vrij)  
     
  Op de clubmatch in Hardenberg op 22 april 2017 behaalde Dorris een 2 Uitmuntend in de jeugdklas. Keurmeester: Mw. I. Onstenk-Schenk  
     
  Op 23 november 2016 zijn er pups geboren bij kennel Silver Shadow van Veron en Amelie (Ch. Here I Am of Silver-Shadow) Het zijn 1 reutje en 1 teefje  
     
  Zondag 20 november zijn wij met Dorris en Zinzi naar de clubmatch van de KCWF geweest in Noord-Scharwoude. Zinzi werd Beste van het Ras  en in de ere-ring werd ze 3e Beste van groep 1. Keurmeester was Mw I. Fritz  
     
  Op 14 november zijn de pups geboren van Veron en Wiss in Love Eliza Jane bij kennel Wiss in Love: het zijn  1 reutje en 3 teefjes.  
     
  Helaas hebben we 2 november afscheid moeten nemen van onze Maeglin (Ch. Wendilse Tudors Crown Jewel). De leeftijd van 15 jaar heeft ze niet meer mogen halen, maar desalniettemin toch een respectabele leeftijd bereikt.