'Daisy' - Het Laatste Lootje Marron
 geb. 4-03-2021

V: Lewis (Tamduro Heart's on Fire)
 M: Fay (Lipstick Vanilla Sense des Lutins de Cassiopee)
 
 


NIEUWS:

 
     
  Op 4 maart zijn er vier driekleur pups geboren van Lewis (Tamduro Heart's on Fire) en Fay (Lipstick Vanilla Sense des Lutins de Cassiopee) bij kennel Het Laatste Lootje. Het zijn twee reutjes en twee teefjes. Deze pups zijn niet meer beschikbaar.  
     
  Bij kennel Dotsi Dreamer zijn op 24-02-2021 vier sable teefjes geboren van Lewis (Tamduro Heart's on Fire) & Laura (Lavra de Caumerhof) Deze pups zijn reeds allen besproken en dus niet beschikbaar  
     
  Helaas hebben zijn eigenaren op 7 januari 2021 het droeve besluit moeten nemen om Sammy in te laten slapen. Sammy is geboren op 27-07-2008 en was een zoon van Bonita en Thiago. Heel veel sterkte voor de eigenaren met dit verlies.  
     
  Wij ontvingen het droeve bericht dat Skippy (Bonita Marguerita de CW) op 1-12-2020 is ingeslapen. Ze was 8 november 2020 veertien jaar geworden. Skippy was een dochter van Bonita en Tudor. We wensen de eigenaren heel veel sterkte met dit verlies.  
     
  Op 25 -11-2019 zijn bij ons drie puppies geboren: 1 sable reutje, 1 sable teefje en 1 tricolour teefje. Ouders zijn Lewis (Tamduro Heart's On Fire) & Zinzi (Aureola Verona de Casa Wolveson NJK, JW'13).  
     
  Bij kennel Wildwood Flower's zijn op 3 en 7 november 2019 de eerste pups van Lewis (Tamduro Heart's on Fire) geboren. Joía Joilita de Casa Wolveson heeft één driekleur teefje en Wildwood Flower's Peggy Sue drie teefjes: 2 bm en 1 tri.  
     
  In Hoenderloo vond op 15 juni 2019de kampioenschapsclubmatch van de NSV plaats.  Dorris  deed mee in de Openklasse. Ze werd 2e geplaatst met een uitmuntend in een klasse van 13 teven!  Keurmeester was Mw. Gwen Beaden (UK) Lewis stond in de Tussenklasse,  ook hij behaalde een 2e plaats met Uitmuntend. Keurmeester: Mw.  Kay Hateley (UK)  
     
  Op 13 april 2019 zijn wij met Dorris en Laura naar de clubmatch in Hardenberg geweest. Dorris behaalde een eerste plaats met een Uitmuntend in de Open klasse en Laura behaalde een uitmuntend in de Veteranenklasse. Ze was de enige sheltie veteraan, dus daardoor gelijk Beste Veteraan (keurmeester John Wauben). In de ere-ring werd ze 3e Beste Veteraan in Show (keurmeester: Wendy van Oosten)  
     
  Op de IJsselshow in Zwolle werd Laura vanuit de Veteranenklasse Reserve Beste Teef en Beste Veteraan.( Keurmeester: Marion ten Cate)  
     
  We zijn op 1 maart 2019 naar de 'Peerd van Ome Loeks' Show geweest in Groningen. Laura zette haar beste beentje weer voor en behaalde Best of Breed en werd later in de erering verkozen tot BESTE VETERAAN IN SHOW (Keurmeester dhr. J. Wulteputte (BE) )  
     
  Op de Holland Cup behaalde Laura een 1 Uitmuntend in de Veteranenenklase, werd vervolgens Beste Teef en Beste van het Ras (keurmeester Robért Kotlár, Hongarije) Later in de eindkeuring, werd ze 3e beste Veteraan in Show (keurmeester Tatjana Urek)  
     
  Op 25 november zijn wij met Dorris en Laura naar de clubmatch van de NKC in Goningen geweest. Dorris behaalde een 2e plaats in de open klasse en Laura werd vanuit de veteranenklasse Beste van het Ras, 2e Beste van Groep 1 en Beste Veteraan in Show. Keurmeester vd shelties was Maikel Koot.  
     
  Donderdag 27 september 2018 hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve, grote vriend Thiago - Santiago Solari de Casa Wolveson (geb. 08-03-2006). Nadat hij al een tijdje wat vage klachten had, werd er na uitgebreid onderzoek een maand geleden Lymfklierkanker geconstateerd. Helaas ging hij snel achteruit en hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen hem te laten gaan. Het was een geweldige hond: heel lief, rustig en aanhankelijk. We missen hem ontzettend.  
 
 
  Op 10 mei zijn wij naar de Joe kat Show in Arnhem geweest met Dorris, Zinzi en Laura. Dorris kreeg een uitmuntend in de openklasse, Zinzi behaalde een 2e plaats met uitmuntend in dezelfde klasse en Laura werd eerste in de Veteranenklasse, werd reserve beste Teef (res. CAC) en later in de ere-ring werd ze verkozen tot 2e Beste Veteraan van de Show.
 
 
 
 
 

Veron - CH. Little Ytsud of Queensland
 

 
  Zaterdag 21 april 2018 waren wij met Laura en Dorris op de Clubmatch in Hardenberg. Dorris kreeg de kwalificatie Uitmuntend (was helaas de enige in de open klasse) en Laura behaalde in de veteranenklasse een Uitmuntend, Beste Teef en BOB (KM Ineke Fritz). Later in de ere-ring behaalde ze in de groep een tweede plaats (KM J. Ebels).  
     
  15 januari 2018: Jóia (Joiá Jolita de Casa Wolveson) is voor heuponderzoek geweest en wij zijn heel blij met de mooie uitslag HD-A